dimarts, 2 de desembre del 2014

Exclusió Sanitària, ni a Sant Andreu ni enlloc!

Dimecres 3 de desembre a les 13h
davant del CAP Sant Andreu (<M> Fabra i Puig L1)

 
Fa cosa d’un mes, el 5 de novembre, una companya del PTAC de Sant Andreu va presenciar uns fets menyspreables i decebedors: va ser testimoni de com li denegaven l’accés a la sanitat a una noia; era estrangera, estava embarassada de vuit mesos i tenia cita programada amb la llevadora. Va costar prop d’una hora que la deixessin passar, després d’amenaces i coaccions, i tot gràcies a la tasca d’acompanyament que va dur a terme la companya del PTAC. Ho va explicar amb tots els detalls al blog…

La història va anar a més! No només van negar els fets per twitter, fins i tot van fer un comunicat que, al cap i a la fi, tracta a la companya de mentidera.

Des de la campanya Jo Sí Sanitat Universal, sabem ja fa temps que l’exclusió sanitària existeix, que s’està produint sistemàticament arreu del país, i que està sent invisibilitzada tan pels mitjans de comunicació com pel propi CatSalut, que no repara en mentir, si cal, i negar l’evidència una i una altra vegada.

Davant d’aquestes dues versions contradictòries dels fets, no tenim cap dubte de qui falta a la veritat. Aquest dimecres anirem a donar suport a la companya, al PTAC i a tot el barri de Sant Andreu, per cridar ben fort que no volem exclusió sanitària, ni a Sant Andreu ni enlloc!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada